Beste grip zonder veters

Bester Halt ohne Schnüren

Op zoek naar sandalen die je de beste grip bieden en die je in een handomdraai aantrekt? Wij hebben de perfecte oplossing voor jou!

Beste grip zonder veters of gespen

Dankzij de elastische bandjes en klittenbandsluitingen trek je deze sandalen gemakkelijk aan en passen ze nog steeds perfect om je voeten. Makkelijker kan het niet!

Feel free, feel ZAQQ.

 

Barefoot sandalen SLIQ 

SLIQ: Van eenvoudig tot nobel

Licht, levendig en vrolijk de zomer door – SLIQ maakt het mogelijk.

De elastische band maakt veters of gespen overbodig en toch zit de barefootsandaal perfect aan de voet.

Eenvoudig in zwart, nobel in zilver of spannend in oranje of rood – jij beslist!

>> SLIQ << 

 

QALMA sandalen op blote voeten 

QALMA: Past bij alle looks

QALMA ziet er gewoon supervrouwelijk uit dankzij de gevlochten structuur van het leer. Toch is hij niet te speels en past hij in zijn subtiele zwart eenvoudig bij alle outfits.

De elastische band aan de achterkant maakt het gemakkelijk om de sandaal aan te trekken en zorgt tegelijkertijd voor de beste grip.

Je zult versteld staan van het lichte en vrije loopgevoel in onze QALMA!

>> QALMA <<   

 

Schoenen voor blote voeten met snelle ontgrendeling 

QLEAR: Voor outdoor & stadswandeling

Onze QLEAR is de outdoor-barefootschoen die gewoonweg perfect is voor de zomer! Is het een wandelsandaal of een gesloten outdoorschoen? Het maakt niet uit, want het is niet de naam die telt, maar de functie!

Dankzij het Quick-Lace-systeem kun je onze QLEAR in een handomdraai open- en dichtmaken en supersnel aan- en uittrekken. Maar ze bieden ook optimale ondersteuning.

Met bijpassende sokken gedragen, ziet QLEAR eruit als een gesloten sneaker die je gemakkelijk kunt dragen voor een wandeling door de stad.

>> QLEAR <<   

 

Barefoot schoenen heren klittenbandsluiting

QRUISE: Luchtig & maximaal comfort

Als je van luchtig houdt maar toch je voeten bedekt wilt houden, dan is QRUISE White precies de schoen voor jou. Door de royale luchtopeningen kunnen je voeten zelfs op de warmste dagen vrij ademen.

Dankzij de klittenbandsluiting kun je onze QRUISE wijd openen, gemakkelijk aantrekken en net zo snel weer dichtmaken.

Met QRUISE heb je ook op warme dagen het beste draagcomfort.

>> QRUISE <<  

 

Barefoot sandalen FRESQO 

FRESQO: Vrouwelijk en speels

Fris, speels, vrouwelijk – onze barefootsandaal FRESQO is jouw nieuwe zomerfavoriet.

De bandjes in zwart en zilver lopen in een bijzondere vorm, soms gevlochten, soms geknoopt. Dat is wat de barefootsandaal zijn vrouwelijke uitstraling geeft. En het beste is dat je niets hoeft te openen om erin te glippen, want we hebben een elastische band aan de achterkant aangebracht. Er is geen eenvoudigere manier om een sandaal aan- en uit te trekken.

>> FRESQO << 

 

PAQO sandalen op blote voeten 

PAQO: Licht & vrouwelijk

Hetzelfde, hetzelfde maar anders. Onze PAQO is vergelijkbaar met de FRESQO barefootsandaal. Maar als je beter kijkt, ontdek je de kleine, subtiele verschillen die hem uniek maken.

De bandjes zijn gewoon supervrouwelijk met hun kleurenmix van zwart en zilver en het gevlochten patroon. PAQO is speels en toch discreet waardoor hij eenvoudig overal mee te combineren is.

De achterste band is elastisch, zodat je hem gemakkelijk en comfortabel aan- en uit kunt trekken.

>> PAQO <<  

 

Barefoot sandalen met klittenbandsluiting 

MIQA: Sportief & comfortabel

Of je nu een hoge of lage wreef hebt, deze sportieve barefootsandaal is dankzij de doorlopende band met klittenband snel aan elke voetvorm aan te passen.

Over de weide, door het park of voor een comfortabele wandeling door de stad – met MIQA heb je je comfortabele barefootsandaal gevonden!

>> MIQA <<

Terug naar blog
1 van 3