Barefoot Chelsea boots van stijlvol tot chic

Chelsea Boots Barfußschuhe von klassisch bis ausgefallen

Het wordt warmer, de lentezon laat zich steeds vaker zien en de warm gevoerde blotevoetenschoenen kunnen langzaam worden ingeruild voor overgangsmodellen. Voor veel ZAQQ-dragers betekent dit dat ze eindelijk weer hun Chelsea-laarzen uitdoen.

Het wordt warmer, de lentezon schijnt steeds vaker en de warmgevoerde barefootschoenen kunnen langzaam worden vervangen door overgangsmodellen. Voor veel ZAQQ dragers betekent dit dat ze eindelijk hun Chelsea boots weer kunnen dragen.

Waarom zijn onze ZAQQ Chelsea boots zo geliefd? Het antwoord wordt overbodig als je onze barefootschoenen aan je voeten voelt. Het gevoel op wolken te lopen met je voeten stevig op de grond – onze Chelsea boots maken het mogelijk. De enkellaarzen kwamen in de jaren zestig in de mode. Iedereen die graag een beetje wilde pronken, moest Chelsea boots hebben. Door de Beatles, die steevast hun Chelsea boots op wereldpodia droegen en er ongelooflijk cool uitzagen, ontstond er een regelrechte hype rond deze laarzen. De enkellaarsjes met hun typische elastische inzetstukken aan de zijkanten bestaan echter al veel langer. Oorspronkelijk waren ze ontworpen als kortere rijlaarzen en werden ze precies voor dit doel gebruikt. Het origineel heeft altijd een hak om in de stijgbeugel niet weg te glijden. Inmiddels is er echter een enorme selectie van zeer uiteenlopende ontwerpen, van absoluut plat tot extreem hoog, van elegant tot ultramodern.

Wij van het ZAQQ team zijn ook enthousiaste dragers van Chelsea boots, maar dan alleen in de barefootvariant. Onze modellen EQUITY, SPARQLE, QOLLINS en QEY WEST kenmerken zich door het hoogste draagcomfort en zullen je net zo enthousiast maken als ons. De absoluut platte zool met zijn hoge flexibiliteit geeft je het bijbehorende blotevoetengevoel en maakt een natuurlijke afwikkeling van je voet mogelijk. Het lichte gewicht en de brede voorkant zorgen voor nog meer comfort. Maar ook qua uiterlijk hoeven onze ZAQQ Chelsea boots zich niet te verschuilen achter het origineel. Wij hebben een ruime keuze, van stijlvol elegant tot opvallend modern. En uiteraard wordt elke barefootschoen in onze fabriek met de hand genaaid. Daarbij hechten we bijzonder veel waarde aan aandacht voor detail, en dat zul je niet alleen zien aan onze barefootschoenen, maar vooral ook voelen tijdens het lopen. Met ZAQQ Chelsea boots loop je er gedurende vele maanden van het jaar comfortabel en stijlvol bij. Er schijnt zelfs iemand in het ZAQQ team te zijn die ze het hele jaar door draagt, maar helaas mogen we geen namen noemen. Open het doek en geef een groot applaus aan onze comfortabele ZAQQ barefoot Chelsea boots!


Klassieke zwarte barefoot Chelsea boots voor dames en heren

Klassiek en altijd passend: onze EQUITY Black is tijdloos mooi. Je kunt ze als man elegant dragen bij een pak, maar ze passen ook goed bij jeans. Ook als dame ben je ook volledig flexibel in je kledingkeuze. De zwarte kleur van deze barefootlaars matcht altijd en staat niet alleen leuk bij een broek maar ook bij een rok.

>> Bekijk onze EQUITY <<


Barefoot Chelsea boots met brogues


Wil je een klassieke look, maar toch iets speciaals? Dan zijn onze Chelsea boots met brogues precies wat je zoekt. De perforaties zijn met precisie met de hand in het leer verwerkt en geven deze barefootschoenen een bijzonder elegante uitstraling. We hebben onze EQUITY Brogue in het zwart en in cognac, een mooie, warme bruine tint.

>> Bekijk onze EQUITY <<

Chelsea boots gemaakt van suède

Effen en eenvoudig, maar met suède voor extra charme: hier zijn Chelsea boots die bij elke casual outfit passen en er gewoon cool uitzien. Nu hoef je alleen nog maar te kiezen tussen de kleuren cognac, terra en zwart!

>> Bekijk onze EQUITY <<


Onze SPARQLE Shine Velours Black is de Chelsea boot die met zijn aangebrachte siersteentjes bijzonder vrouwelijk is en toch door zijn eenvoudige zwarte ontwerp overal bij past.

>> Bekijk SPARQLE Shine Velours Black <<


Stijlvolle barefoot Chelsea boots

Moet jouw Chelsea boot absoluut opvallen? Geen probleem! Onze barefootschoenen modellen QEY West en QOLLINS zijn de ultramoderne Chelsea’s. Bovendien hebben we onze klassieke EQUITY in een opwindende rode frambozentint geproduceerd – gewoonweg magisch, nietwaar?

>> Bekijk EQUITY <<


QEY WEST
Onze QEY West heeft twee bijzondere kenmerken: het opvallende giraffepatroon en de ultramoderne sneakerzool. Je kunt QEY West overigens ook vinden als zwarte Chelsea boot.

>> Bekijk QEY West <<

QOLLINS
Onze QOLLINS is de barefootschoen met het WOW-effect. Deze Chelsea boot valt op door de lichtblauwe kleur, de bijzondere structuur van het suède en de ultramoderne sneakerzool. Overigens zijn onze QOLLINS binnenkort ook verkrijgbaar in het bruin.

>> Bekijk QOLLINS <<

ZAQQ barefootschoenen kunnen alles, zoals je ziet! Van klassiek elegant tot ultramodern cool, ook onder onze Chelsea boots heb je een ruime keuze. Heb jij jouw favoriet al gevonden? Schrijf ons in de reacties!

>> Alle laarzen voor dames - klik hier! <<

>> Alle laarzen voor heren - klik hier! <<

 

Terug naar blog
1 van 3