De beste barefootschoenen voor de overgang van zomer naar herfst

Die besten Barfußschuhe für den Übergang von Sommer zum Herbst

Langzaamaan moeten we afscheid nemen van de zomer. Het wordt tijd voor overgangsschoenen, oftewel schoenen die je van zomer tot herfst het beste van het beste bieden.

Met ZAQQ loop je op comfortabele zolen en zie je er het hele jaar door goed uit. Vandaag laten we je een aantal modellen zien die de overgang naar het koelere seizoen een stuk aangenamer maken. 

Ballerina – altijd de perfecte keuze van lente tot herfst

Van de lente tot de herfst zijn ballerina’s altijd de perfecte keuze. Ze zijn vrouwelijk en passen bij alles, van elegant tot sportief. Voor de herfst passen bruintinten van beige tot donkerbruin bijzonder goed. Of het nu gaat om QARMA, QITE of BANQET – onze barefootballerina’s zijn allemaal chic en supercomfortabel!

>>Bekijk nu alle ballerinaschoenen!

Met ballerina’s houd je het zomergevoel ook nog wat langer vast. Draag je zomerjurkjes gewoon met een panty of legging en doe er op koelere dagen een vest of blazer overheen. Als het overdag weer warm wordt, kun je snel je jasje en panty of legging uittrekken om in je zomeroutfit van de dag te genieten. 

QITE Dark Brown

Barefoot schoenen-overgang-herfst-11nmj0EFwJsbVUk

 

BANQET Nappa Dark Brown

Barefoot schoenen-overgang-herfst-11mG69IQ9x0G5O

QARMA Beige

Barefoot schoenen-overgang-herfst-8GO3WxRyoxqHqn


 

Loafers of mocassins – de stijlvolle overgangsschoenen

Loafers en mocassins zijn de perfecte overgangsschoenen. Ze houden je tenen lekker warm, maar zijn toch luchtig genoeg voor het geval het overdag warmer wordt. Het draagcomfort en het handige aan- en uittrekken zullen je zeker bevallen!

Onze barefootloafers en mocassins zijn verkrijgbaar in heren- en damesmodellen en variëren van sportief tot chic.

Barefootloafers voor dames

Bij onze loafers of moccasins voor dames heb je de keuze uit drie modellen die niet meer van elkaar kunnen verschillen. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: de typische eigenschappen van barefootschoenen die deze instappers ongelooflijk comfortabel maken.

>>Bekijk nu alle barefootloafers voor dames!

 

QOSMO Champagne

Barefoot schoenen-overgang-herfst-13

QERP Velours Black

Barefoot schoenen-overgang-herfst-8

FLIQ Blue

Barefoot schoenen-overgang-herfst-6


 

Barefootloafers voor heren

Van sportief tot heel elegant heb je als moderne man keuze te over met onze barefootloafers. Of het nu QEA, QENT of MONQ is, ze bevorderen alle drie een gezonde tred en zijn supercomfortabel.

 

QEA Velours Black

Barefoot schoenen-overgang-herfst-7

QENT Blue

Barefoot schoenen-overgang-herfst-9

MONQ Black

 

Sneakers – een must-have overgangsschoen in ieders garderobe

Sneakerliefde – onze veterschoenen kunnen van zomer tot winter gewoon altijd. Je zult je zeer zeker je favoriete model tussen onze ZAQQ’s vinden. Van klassiek tot ultramodern, van eenvoudig tot opvallend bieden wij jou een enorme keuze! 

 

>>Bekijk nu alle barefootsneakers voor dames!

>>Bekijk nu alle barefootsneakers voor heren!

 

 

LIQE Grey Toffee

Voor de overgang is onze LIQE de perfecte keuze. De merinowol zorgt voor temperatuurregulering op zowel warme als koude dagen. Merinowol is bovendien waterafstotend. Onze LIQE is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en als je wilt, kun je hem vanwege zijn eigenschappen het hele jaar door dragen. LIQE is de allrounder die gewoon altijd kan!

Barefoot schoenen-overgang-herfst-5

 


CRQOET Black

 

CROQET is fris, modern en bijzonder luchtig. De katoenen stof is aan de voorkant zo gebreid dat je voet goed kan ademen en toch een licht verwarmende bescherming heeft op koelere dagen. De perfecte barefootsneaker voor de overgang!

Barefoot schoenen-overgang-herfst-2

Naar de CROQET - klik hier!

 

SOQQ Blue

Onze SOQQ heeft snel ieders hart veroverd. Hij is zo knuffelig en comfortabel, verwarmt je voeten op koele dagen en is dankzij het katoen toch licht genoeg voor de zomer. Wat wil je nog meer? Misschien meer kleur? Geen probleem, SOQQ vind je gegarandeerd in jouw favoriete kleur!

Barefoot schoenen-overgang-herfst-14

Voor SOQQ - klik hier!

 

Halfhoge laarzen – stijlvol het hele jaar door

Sommige beroemdheden dragen hun halfhoge laarzen het hele jaar door. Ze zijn eenvoudigweg stijlvol en te combineren met elke outfit, van casual tot chic. Ze beschermen je voeten ook veel beter bij koud, vochtig weer dan instapschoenen of sneakers. 

Je vindt onze comfortabele halfhoge laarzen als klassieke Chelsea boots, maar ook speelser met gespen en studs. Bekijk al onze laarzen, we hebben nog een grote selectie op voorraad.

>>Bekijk nu alle barefootlaarzen voor dames!

 

EQUITY Berry

Onze Chelsea boot in bordeauxrood ziet er absoluut prachtig uit. EQUITY is ook verkrijgbaar in zwart, bruin en andere uitvoeringen. Een barefoot Chelsea boot die er gewoon megachic uitziet en niet comfortabeler kan zijn.

Barefoot schoenen-overgang-herfst-4

Naar EQUITY - klik hier!

 

QEY WEST Cognac

Onze QEY West Cognac toont jouw avontuurlijke geest. Met zijn giraffelook is het een megastijlvolle blikvanger die dankzij zijn bruine tint perfect in de herfst past. Wil je het wat discreter? Bekijk de QEY WEST Black eens!

Barefoot schoenen-overgang-herfst-10

Naar de QEY - klik hier!

 

QLARE Black

Een zwarte barefootlaars kan gewoon altijd. Onze QLARE heeft echter door de studs aan de achterkant een heel bijzondere uitstraling. Liefde is voorgeprogrammeerd!

Barefoot schoenen-overgang-herfst-9

Naar de QLARE - klik hier!

 

QUAKERTOWN Zwart

Onze QUAKERTOWN doet denken aan zacht slangenleer, een barefootlaars die extravagant en stijlvol is. Als je goed kijkt, heeft hij zelfs een hak, waardoor hij er bijzonder elegant uitziet. Maar maak je geen zorgen, de hak wordt alleen aan de buitenkant gesuggereerd. Onze barefootzolen hebben natuurlijk geen hakverhoging; ze zijn absoluut vlak van hiel tot teen.

Barefoot schoenen-overgang-herfst-10

Naar de QUAKERTOWN - klik hier!

 

QLANCE Black Gold

QLANCE brengt rock-'n-roll in je leven. De studs en gespen zijn dé blikvangers bij uitstek. Je vindt de comfortabele barefootlaars overigens niet alleen met gouden versieringen, maar ook in een zilveren variant!

Barefoot schoenen-overgang-herfst-12

Naar de QLANCE - klik hier!

 

Business boots voor heren – de elegante overgangsschoenen.

Soms moet het wat chiquer of formeler. Onze business boots zijn de perfecte keuze bij een pantalon of een nette jeans. 

Op zoek naar een klassieke businessschoen? Geen probleem, wij hebben jouw comfortabele kostuumschoen gegarandeerd in de shop. Neem nu meteen een kijkje.

>>Bekijk nu alle barefoot businessschoenen voor heren!

 

ARQ Black

Barefoot schoenen-overgang-herfst-1

Naar de ARQ - klik hier!

 

DUQE Vegan Antique Brown

Barefoot schoenen-overgang-herfst-4

Naar de DUQE - klik hier!

 

EQUITY Black

EIGEN VERMOGEN Zwart

Naar EQUITY - klik hier!

 

Als het weer niet kan kiezen tussen zomer en herfst, hoef jij je geen zorgen meer te maken. Onder onze barefootschoenen vind je jouw comfortabele en stijlvolle metgezel voor elke temperatuur. Met ZAQQ wordt de herfst nog goudkleuriger!

Feel free, feel ZAQQ.

 

Terug naar blog
1 van 3