Barefootschoenen voor op kantoor? Chique businessschoenen voor dames

Mit Barfußschuhen ins Büro? Schicke Businessschuhe für Damen

Vooral als vrouw is het een grote uitdaging om de juiste schoen voor op kantoor te vinden. Ze moeten er leuk uitzien, bij de rok of het broekpak passen en toch comfortabel zitten.
Veel vrouwen wringen zich in pumps met naaldhakken en willen aan het eind van de dag maar één ding: thuiskomen en eindelijk die oncomfortabele schoenen uittrekken. Dat is niet nodig. ZAQQ barefootschoenen zijn businesslike, elegant en toch absoluut comfortabel!


Met onze barefootschoenen laten wij je zien dat je er ook met comfortabele schoenen absoluut stijlvol uit kunt zien!

Als je stijlvol naar kantoor wilt, bieden onze ZAQQ barefootschoenen je een grote verscheidenheid aan vrouwelijke modellen. Als je geen speciale dresscode hoeft te volgen, kun je je fantasie de vrije loop laten. Maar zorg er wel altijd voor dat de schoen bij de outfit past en geschikt is voor de gelegenheid. Al het andere is aan jou.
In het geval van de dresscodes business en business casual is het anders, omdat hier niet alleen de stijl van de outfit wordt voorgeschreven, maar ook die van de bijpassende businessschoen.
Hier zijn enkele suggesties voor de verschillende dresscodes met de bijpassende businessschoenen voor dames.


Business dresscode voor dames

Bij de businesslook draait het erom er formeel en serieus uit te zien. Vrouwen dragen pakken of jurken. De kleuren mogen gerust vrouwelijk zijn, maar zeker niet te fel. In plaats van een felrode kleur kun je beter zalmroze kiezen. Uiteraard zijn andere pasteltinten ook toegestaan. Anders kun je kiezen uit blauwe, witte, zwarte, grijze en aardse tinten.
Het is heel belangrijk ervoor te zorgen dat de rok ten minste tot aan de knieën reikt en de halslijn niet te veel van het decolleté laat zien.
Met accessoires zoals sieraden of sjaals fleur je je businessoutfit op. Maar ook hier geldt: alles moet er formeel uitzien en mag niet te veel opvallen!


Welke comfortabele barefootdamesschoen is geschikt voor de business dresscode?

Naast ongemakkelijke pumps kun je natuurlijk ook chique ballerina’s, platte enkellaarsjes en in de zomer gesloten sandalen dragen. Belangrijk is dat de lengte van de broek hierbij past. Als je eerder op hoge hakken liep en je wilt overstappen op platte schoenen, moet de broek worden ingekort.
Hier zijn een paar voorbeelden van barefootschoenen die je als dame met de business dresscode kunt dragen.

ZAQQ LOOQ voor een businessoutfit

Onze LOOQ is jouw perfecte ballerina voor op kantoor en past zowel bij een broekpak als bij een rok. De dagen van vermoeide voeten zijn voorbij! Met LOOQ loop je met plezier een extra kilometer van je werk naar huis. De strik geeft hem een licht speelse, zeer vrouwelijke look, maar is toch subtiel genoeg.
Businessschuhe-Damen-4

QARMA voor de business dresscode voor dames

Nog eenvoudiger dan onze LOOQ is onze QARMA. De ballerina is absoluut discreet en past met het zwarte hoogglansleer bij alle businessoutfits. Hij is niet alleen superlicht, maar ook soepel. Je zult hem niet meer uit willen doen! We hebben de vrouwelijke barefootschoen in de kleuren zwart, donkerbruin en beige.
Businessschuhe-Damen-5

De juiste schoen voor de dresscode business casual voor dames

In de business casual look heeft de dame aanzienlijk meer vrijheid. De outfit hoeft er niet zo formeel en burgerlijk uit te zien als de strenge businesslook. Maar ook hier is een blauwe jeans absoluut een no-go!
De kleding mag wat comfortabeler zijn. Je kunt bijvoorbeeld een losse Marlene-broek dragen met een ruchesblouse. Ook een zwarte jeans met een chique tuniekblouse past perfect bij de business casual dresscode.
De eerder genoemde barefootdamesschoenen kun je natuurlijk ook dragen bij een business casual look. Het aanbod aan bijpassende schoenen is echter veel groter, hier zijn een paar voorbeelden:


PINQ Black

In zeer conservatieve zakelijke omgevingen wordt het tonen van tenen als een faux pas beschouwd. Kies liever voor sandalen met een gesloten neus om op zeker te spelen. Onze PINQ Black is de beste keuze voor een comfortabele businessschoen in de hoogzomer.

IQON Black

“Minimalisme is de sleutel tot ware elegantie”, zei Coco Chanel ooit. Onze minimalistische IQON in fijn hoogglansleer is ongetwijfeld elegant! Je kunt hem op elke gewenste manier combineren.


QITE Black en Darkbrown

QITE is stijlvol en elegant als een hoge hak, maar comfortabel als een vrijetijdsschoen. Met deze kenmerken hoort hij gewoon thuis in elke schoenencollectie.



De juiste barefootschoen voor de casual look


Het zal je verheugen te horen dat je bij een casual look bijna alle ZAQQ barefootschoenen kunt dragen. Je kunt het beste altijd kijken naar je vrouwelijke collega’s voor inspiratie. Als ze netter gekleed zijn, moet je niet te onzorgvuldig zijn in de keuze van je outfit. Als iedereen wat informeler gekleed is, kun je genieten van de uitgebreide selectie van onze vrouwelijke barefootschoenen. Of moeten we zeggen dat je keuze te over hebt?

QOSMO Champagne

Met QOSMO voeg je een vleugje glamour toe aan je outfit. Het is maar goed dat niemand weet dat achter de vrouwelijke loafer een megacomfortabele barefootschoen schuilgaat.


FLIQ Blue

FLIQ Blue is onze extravagante mocassin en gegarandeerd de meest comfortabele die je ooit hebt gedragen. Toon lef met kleur en maak van het kantoor jouw podium!


REMAQE Silver

Wees niet bang om anders te zijn! Met onze REMAQE Silver lukt je dat. Hij is stijlvol, maar toch anders!


IQON Gold

IQON heeft een subtiele, mat gouden tint. Hij onderscheidt zich van de massa, maar is nog steeds stijlvol ingetogen. Als supercomfortabele veterschoen maakt de gouden glans je look een stuk vrouwelijker.


TWIST Ballerina

We hebben nu een grote selectie van onze TWIST ballerina’s, sommige subtieler in het zwart, andere opvallender in blauw of rood. Zoals bij alle looks moet het totaalbeeld kloppen en passen bij de gelegenheid. Dus waarom zou je niet voor subtielere barefootballerina’s gaan; daar kun je niet de fout mee ingaan.

Zoals je ziet is het niet zo moeilijk om een comfortabele businessschoen te vinden. Als moderne vrouw kun je er nog steeds stijlvol en elegant uitzien in onze businessschoenen voor op kantoor en alle andere formele gelegenheden.

Terug naar blog
1 van 3