Met waterdichte barefootschoenen door vies weer

Mit wasserdichten Barfußschuhen durch Schmuddelwetter

Grimmig weer in plaats van warme lentedagen: hebben we ons te vroeg verheugd? Helemaal niet, want zelfs op regenachtige dagen worden we de natuur in getrokken. Dankzij onze waterdichte ZAQQ’s bestaat slecht weer niet meer.

In onze shop hebben we een groeiend assortiment waterdichte modellen en onze ervaring leert dat dit precies de modellen zijn waar veel vraag naar is bij onze klanten. Onze ZAQQ’s uit deze categorie zijn gemaakt van verschillende materialen. Traditioneel produceren wij barefootschoenen van gewaxt leer. Het nappa- of suèdeleer wordt behandeld met een waslaag om een barrière op te bouwen tegen het binnendringen van water. We hebben ook barefootschoenen van ongewaxt leer en vegan materiaal, die absoluut waterdicht zijn dankzij ons speciale ZAQQ binnenmembraan.

Om je schoenen blijvend tegen regen en nattigheid te beschermen, mag je de verzorging niet verwaarlozen. Zo blijven je ZAQQ’s niet alleen waterdicht, maar ook soepel en gaan ze jarenlang mee. We hebben hier wat nuttige tips voor het onderhoud en de reiniging voor je op een rij gezet. Daarin vind je per materiaal gedetailleerde instructies en specifieke productinformatie.

Sneeuwbrij of aanhoudende regen kunnen het plezier van buitenactiviteiten niet bederven. Trek je waterdichte barefootschoenen aan en ga op weg naar je volgende avontuur!

Waar wacht je nog op?

HIQE – de waterdichte outdoor-barefootschoen 

HIQE is jouw barefootschoen die klaar is om samen met jou de wereld te veroveren. Als trouwe metgezel staat hij aan je zijde tijdens alle wandeltochten en buitenavonturen. Dit model is al jaren één van de favorieten in de shop. Om aan de wensen van onze klanten te voldoen, vind je deze waterdichte barefootschoen in verschillende kleuren en materialen, evenals in Low, Mid en HighCut.

Alle varianten van onze HIQE zijn voorzien van onze speciale buitenzool om je voldoende grip te geven op verschillende terreinen. Natuurlijk is deze, net als alle andere ZAQQ zolen, zeer flexibel en absoluut vlak. Binnenin hebben we deze outdoorschoen in alle varianten voorzien van onze ZAQQ binnenvoering, die absoluut wind- en waterdicht is, maar je voeten toch laat ademen.

Waterdichte HIQE gemaakt van leer

Precies twee varianten van onze populaire wandelschoen zijn van buiten volledig gemaakt van suède. In prachtig hemelsblauw gecombineerd met een lichte grijstint is de HIQE Mid Azure Waterproof een geweldige barefootschoen die er fris en supermodern uitziet. Als je meer kleur nodig hebt, zul je dol zijn op onze HIQE Mid Turquoise Waterproof. Een geslaagde kleurencombinatie van beige, paars en turquoise maakt deze waterdichte barefootschoen absoluut uniek.

waterdichte outdoorlaarzen

waterdichte ZAQQ schoenen op blote voeten

Bekijk nu HIQE – klik hier!

 

HIQE gemaakt van vegan bovenmateriaal en waterdicht membraan

Onze twee lage outdoor-barefootschoenen, HIQE Low Brown Blue en HIQE Low Vegan Camel Red, zijn jouw waterdichte vegan modellen voor de warmere dagen van het jaar. Als je meer bescherming nodig hebt, door plassen wilt springen en meer stabiliteit rond de enkel nodig hebt, bekijk dan onze hoog uitgesneden vegan varianten: HIQE Brown Blue Waterproof en HIQE Vegan Sierra Waterproof. Dankzij het waterdichte, vegan binnenmembraan zijn de vier genoemde barefootschoenen absoluut waterdicht.

veganistische waterdichte schoenen op blote voeten

HIQE gemaakt van een combinatie van leer en mesh

We hebben in totaal 9 modellen gemaakt van een combinatie van soepele mesh-stof en leer. Tussen de designs van laag tot hoog uitgesneden en de kleuren van zwart tot felblauw vind je gegarandeerd jouw waterdichte barefootschoen waarmee je straks over heuvels en door dalen loopt.

waterdicht-schoenen op blote voeten-wandelen

 

Jouw nieuwe ZAQQ outdoorbuddy staat al op je te wachten in onze shop! Nu hoef je alleen nog maar één keuze te maken uit 15 varianten.

Bekijk meteen alle HIQES – klik hier!

 

DAQOTA – de waterdichte veterlaars voor elke gelegenheid

Een waterdichte veterlaars voor dagelijks gebruik, maar ook voor je volgende outdooravontuur: DAQOTA is de chique alleskunner die nog in jouw garderobe ontbreekt!

Dit model is bovendien voorzien van ons speciale ZAQQ binnenmembraan en is daardoor absoluut waterdicht. DAQOTA combineert perfect de functionaliteit van een outdoorschoen met het design van een middelhoge veterlaars voor elke gelegenheid. Als je op zoek bent naar een waterdichte barefootschoen die je comfortabel door het dagelijks leven draagt, maar ook elke top met je beklimt, dan is dit model de perfecte keuze.

Of het nu zwart, bruin, blauw of grijs is – DAQOTA is de nieuwe trendschoen in onze ZAQQ shop.

 

waterdichte DAQOTA bijboot

Bekijk meteen alle 12 waterdichte DAQOTA’s – klik hier!

 

 

LINQ – de waterdichte barefootschoen voor golfen

Voor jou moet het eleganter? Geen probleem, onze waterdichte LINQ is jouw barefootschoen die niet alleen schittert op de golfbaan, maar ook onverslaanbaar is op kantoor of voor een uitgebreide wandeling door de stad. Het fijne nappaleer in sneeuwwit en lichtbruin ziet er met zijn geperforeerde afwerking dubbel zo edel uit. Deze barefootschoen is heerlijk soepel en flexibel en is een waterdichte metgezel die elke outfit een elegante touch geeft.

 

waterdichte golfschoen

Ga naar onze waterdichte golfschoen – klik hier!

 

 

BRIQ – de waterdichte kostuumschoen

Onze BRIQ gaat verder met elegantie. Dit model is een klassieker als je op zoek bent naar een barefootschoen die je ook bij zakelijke gelegenheden kunt dragen. Met een pantalon of jeans zit je met BRIQ altijd goed. Om ervoor te zorgen dat je voeten ook op regenachtige dagen absoluut droog blijven op weg naar kantoor, vind je tussen alle 17 varianten onze BRIQ Brogue Waterproof Black. Absoluut waterdicht, heerlijk elegant en onovertroffen comfort; je hebt je stijlvolle barefootschoen gevonden.

 

waterdicht-barefoot-schoenen-geklede schoenen

Ga naar onze waterdichte kostuumschoen – klik hier!

 

 

EXPEQ – waterdichte barefootschoenen voor buiten en dagelijks gebruik

Onze favoriet aller tijden EXPEQ is niet voor niets een bestseller onder onze barefootschoenen. Eenvoudig genoeg om elke dag te dragen, maar met alle eigenschappen van een outdoorlaars, heb je met EXPEQ altijd de juiste schoen aan je zijde. Je vindt deze barefootschoen in verschillende stijlen, waaronder nappa- en suèdeleer en vegan materiaal.

Alle EXPEQ’s zijn volledig waterdicht en uiterst comfortabel. Met hun eenvoudige design zijn ze discreet en kunnen ze ook eleganter of sportiever worden gecombineerd – precies zoals jij het nodig hebt.

 

waterdichte-barefoot-schoenen-EXPEQ-heren

waterdichte-barefoot-schoenen-EXPEQ-dames

waterdichte-barefoot-schoenen-EXPEQ-2

Ga naar EXPEQ – klik hier!

 

 

QUEST barefootschoen: Vegan en waterdicht

Onze waterdichte QUEST vind je in 7 verschillende uitvoeringen in onze ZAQQ shop, waaronder 6 absoluut waterdichte exemplaren. Je herkent hem aan het woord ‘Waterproof’ in de schoennaam. Deze vegan barefootschoen is niet alleen verkrijgbaar als lage schoen, maar ook als middelhoge veterlaars en biedt je het hoogste draagcomfort op regenachtige dagen, maar is door zijn hoog ademend vermogen ook comfortabel als de zon schijnt.

QUEST zal je inspireren, kies nu jouw favoriet uit alle verschillende opties!

 

waterdichte-barefoot-schoenen-9

Ga naar QUEST – klik hier!

 

 

QUINTIC – de waterdichte klassieker onder de barefootschoenen

De klassieker onder onze veterlaarzen: onze QUINTIC! Dit model hebben wij in onze shop in totaal 21 verschillende materialen en kleuren, waarvan drie waterdichte. Net als bij de hierboven genoemde QUEST hebben ook onze waterdichte QUINTIC’s het woord Waterproof in hun naam.

Zo kun je ze gemakkelijk vinden. QUINTIC is een klassieker omdat deze barefootschoenen niet veel tierelantijnen nodig hebben en met hun effen design elegant zijn en overal mee gecombineerd kunnen worden. We hebben trouwens ook twee QUINTIC’s die naast hun waterdichte functionaliteit ook nog eens warm gevoerd zijn – perfect voor de koude winter!

 

waterdichte schoenen op blote voeten laarzenwaterdichte blote voeten schoenen dames

Ga naar QUINTIC – klik hier!

 

 

Zoals je ziet hebben we zelfs een ruim assortiment waterdichte barefootschoenen. We weten zeker dat je in onze ZAQQ shop je nieuwe favoriete metgezel zult vinden, die je verwent met het hoogste draagcomfort en je voeten zelfs in de regen droog houdt.

Feel free, feel ZAQQ.

Terug naar blog
1 van 3