Witte sneakers – trendy ZAQQ barefoot schoenen

Weiße Sneaker von ZAQQ Barfußschuhe

Welk seizoen het ook is, witte sneakers zijn niet meer weg te denken uit de modewereld. En er zijn zeker niet alleen sportieve modellen te zien. Als je rondkijkt bij modeshows, ontwerpers en modebloggers, ontdek je een enorme selectie van heel verschillende stijlen.

En het mooiste is: ze overtreffen hakkenschoenen! En laten we eerlijk zijn, als je de keuze hebt tussen een megacomfortabele en absoluut stijlvolle ZAQQ barefootschoen en een ongemakkelijke schoen met naaldhak, is de beslissing niet moeilijk, toch?

Een witte sneaker is een must-have in de garderobe van zowel modebewuste mannen als vrouwen. En dat is geen wonder, want ze zijn zo veelzijdig dat ze gewoon altijd passen. Witte sneakers zien er goed uit met een jeans en een T-shirt. Maar ze zijn ook helemaal in met een pak. Met hun witte kleur brengen ze lichtheid en elegantie in je look, welke outfit je ook draagt.

Van klassieke witte sneakers tot extravagante modellen hebben we zeker ook jouw favoriet in onze ZAQQ shop die je de hele dag uiterst comfortabel vergezelt. Alle ZAQQ barefootschoenen hebben één ding gemeen: ze zijn ultracomfortabel en zullen niet alleen je lente en zomer veraangenamen, maar je ook het hele jaar door comfort en stijl bieden.

Maak het podium vrij voor onze witte sneakers – barefootschoenen die variëren van sportief tot elegant. Kies die uit die perfect bij jouw voorkeuren en jouw individuele stijl past.

 


All-white sneaker – witter dan dit wordt het niet!

Kan het voor jou niet wit genoeg zijn? Wil je niet te veel risico nemen en houd je van absoluut minimalistisch? Bekijk dan zeker eens onze all-white sneakers. Onze PIQUANT Nappa Bianco is gemaakt van fijn, glanzend nappaleer en heeft een klassiek design.

Als je het iets luchtigers wilt, hebben we ook de juiste barefootschoen voor je. Ons model SLOQ in het wit bied je door zijn geperforeerde structuur een bijzonder hoog ademend vermogen en is daarom ideaal voor de zomer. 

 

witte gympen


Witte barefootsneakers die iedere dame moet hebben

Jouw sneaker moet niet alleen wit zijn, maar ook vrouwelijk design uitstralen? Hebben wij! Onze QELLY valt op door zijn fijne borduursels en onze QOOQY is niet alleen lieflijk, maar brengt ook glamour in het spel met de goudkleurige accenten.

Beide barefootschoenen passen perfect bij jurkjes, kortere culottes of zelfs jeans en voegen altijd net dat beetje extra toe aan je look.

 

Witte sneakers barefoot schoenen dames


Witte vegan barefootsneaker

Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn voor jou ontzettend belangrijk. Geef jij daarom de voorkeur aan vegan materialen? Dat begrijpen wij goed! Met deze witte sneakers zie je er niet alleen goed uit, maar bewijs je ook dat het niet altijd leer hoeft te zijn.

Bekijk onze QORE Low Vegan White in een klassiek design of als je iets sportievers wilt, onze SQIP White. Beide barefootschoenen zijn niet alleen veelzijdig en gemakkelijk te combineren, maar bieden je ook een onvergelijkbaar draagcomfort.

Ook de QNIT White van gebreid katoen zal je zeker bevallen, want met deze barefootschoen loop je voorop bij het sporten en zie je er ook nog eens fantastisch uit met elke casual outfit.

 

vegan-witte-sneakers


Witte sneakers met gekleurde veters

Houd je van wit, maar kun je niet zonder een beetje kleur? Ga dan voor gekleurde veters. Bij witte sneaker valt elke kleur op – probeer groene, blauwe of rode veters. 

Je look is perfect als de kleur van je veters terugkomt in je outfit. Dat kan met kleine details als een riem of ketting, maar je kunt het ook extra benadrukken door je shirt of jasje in dezelfde kleur te kiezen.

 

witte schoenen op blote voeten


Witte sneakers combineren

Witte sneakers zijn hipper dan ooit! Een paar jaar geleden voorspelde het modetijdschrift Vogue het einde van deze comfortabele trend en zette in op schoenen met hakken. Maar niets is minder waar! Niet alleen op covers van de bekendste modebladen, maar ook op de catwalks en onder modebloggers zijn witte sneakers populairder dan ooit.

Witte sneakers zijn zo veelzijdig en veranderlijk dat het onmogelijk is ze tot één stijl te beperken. Met jeans, pantalons, rokken en jurken, casual of chic, jij beslist! Het is een feit dat ze elke outfit een sportieve en elegante touch geven. 

Elegant bij een pak

Voor een bijzonder elegante look kies je voor een wijde pantalon gecombineerd met een getailleerd colbert en draag je deze met een all-white sneaker zoals onze PIQUANT Nappa Bianco. Eenvoudig, fris, zelfverzekerd! 

Met een jurk

Voor een urban look combineer je je favoriete jurkje met witte sneakers. Onze barefootschoen modellen QELLY en QOOQY met hun vrouwelijke design zijn gemaakt voor je zomerjurken. 

Lange en losvallende jurken kunnen ook gecombineerd worden met witte sneakers om van je look een trendy streetstyle te maken.  

Met jeans

Bij klassieke jeans voegen witte barefootschoenen elegantie toe aan je look. Bijzonder casual wordt het met een used jeans en een lichtgekleurd overhemd.  

 

witte gympenoutfitwitte-sneakers-barefoot-schoenen-outfits


Witte sneakers schoonmaken

Om witte sneakers mooi te houden, moet je ze goed schoonmaken en verzorgen. Voordat je ze voor het eerst draagt, moet je je barefootschoenen behandelen met een vuilafstotende beschermende spray. Zo kun je lichte vervuiling gemakkelijk verwijderen met een droge doek. 

Het is heel belangrijk dat je je witte ZAQQ barefootschoenen nooit in de wasmachine doet, omdat dit het materiaal kan vervormen. Een mildere manier is om de oppervlakken met de hand schoon te maken. 

Hoe je dit het beste kunt doen, hebben wij per materiaalsoort vermeld in onze onderhoudsinstructies. 

>> Klik hier voor de verzorgingstips voor je ZAQQ barefootschoenen! <<

 

Heb jij jouw witte sneakers voor het komend seizoen al gevonden? Zo niet, dan weet je waar je ze kunt vinden!

 

>> Alle ZAQQ barefootsneakers voor dames – klik hier! <<

>> Alle ZAQQ barefootsneakers voor heren – klik hier! <<

 

schoon-witte-sneakers
Terug naar blog
1 van 3