ZAQQ barefootschoenen in trendkleuren 2022

ZAQQ Barfußschuhe in Trendfarben 2022

ZAQQ barefootschoenen staan niet alleen voor de beste kwaliteit en duurzame productie, maar ook voor het hoogste draagcomfort. Dankzij de snit, die is afgestemd op de natuurlijke anatomie van de voet, de absoluut vlakke en flexibele zool en het lage gewicht loop je in een ZAQQ bijna als op blote voeten. 

Maar dat niet alleen, met een barefootschoen uit onze collectie ben je gezond en comfortabel onderweg en ook nog eens trendy! En wat is er mooier dan je te laten inspireren door de trendy kleuren van de London Fashion Week?

De kleuren voor lente/zomer 2022 zijn bedoeld om de verbinding met de aarde en het verlangen naar veiligheid en warmte te weerspiegelen. Maar ze laten ook de prachtige contrasten zien die we in de lente en zomer in de natuur aantreffen. 

ZAQQ-Barefoot Shoes-2

Zachte pasteltinten doen denken aan een bloemenweide

De pastelkleuren doen denken aan een delicate bloemenweide in de zomer, die je op magische wijze aantrekt. Zachtroze, pastelpaars of licht mintgroen vind je niet alleen op de London Fashion Week, maar ook in de ZAQQ shop.

Als je van ballerina’s houdt, dan moet je SUQAR Olive, SUQAR Lightpink , PINQ Candy , QERP Candy en QLAIRE Green kennen. Ook de SQILL Mint, SQILL Rose , QOMFY Wide Rosa en RIQ Purple sneakers passen bij de pasteltrend. 


Levendige kleuren met expressie

In tegenstelling tot de pastelkleuren werden er voor London Fashion Week 2022 ook levendige, felle kleuren gekozen om te laten zien hoeveel kracht er in de natuur zit. Denk hierbij aan intens roze en fel geelgroen. Als aardse kleuren komen diverse sterke bruin- en oranjetinten terug. Natuurlijk mag ook het water niet ontbreken, dat zich moeiteloos altijd een weg zoekt in de natuur. Dit jaar wordt het gesymboliseerd door een bijzonder intens blauw en een licht turquoise tint.


ZAQQ-Barefoot Shoes-4

Ook deze trends zijn eenvoudig toe te passen met ZAQQ barefootschoenen

Wat dacht je van TAQQ Brown of IVIQ Sierra? Deze schoenen aarden je en symboliseren de rustige, ontspannen en gezellige kant van je persoonlijkheid.

Spannender wordt het met de opvallende waterkleuren die je een speelse lichtheid geven. Bekijk zeker IVIQ Turquoise, IVIQ Blue , FLIQ Blue , QNIT Mare.


ZAQQ-Barefoot Shoes-5

 

Klassieke kleuren die tijdloos zijn

Omdat trendkleuren afhankelijk zijn van het seizoen waren er voor de Fashion Week ook klassiekers gekozen die absoluut tijdloos zijn. Met wit, beige en diverse grijstinten zit je de komende seizoenen goed en ben nog altijd trendy.

Onze all-white sneakers SLOQ White en TAQQ White staan garant voor jarenlang draagplezier. In de shop vind je ook veel grijze en beige modellen. 


ZAQQ-Barefoot Shoes-6


<< Alle ZAQQ barefootschoenen voor dames hier! >>

<< Alle ZAQQ barefootschoenen voor heren hier! >>


De combinatie van tegenstellingen en contrast in de natuur is bijzonder trendy in de lente/zomer van 2022 en overal in de modewereld te vinden. En na de lange winter kan een beetje kleur en contrast toch geen kwaad?

Nu is het aan jou. Ga je liever voor de lichte, zacht flatterende pasteltinten of zijn de krachtige trendkleuren echt iets voor jou? Geen van beide? Houdt je meer van klassiek en tijdloos?

Wat je ook leuk vindt, in onze ZAQQ collectie vind je comfortabele barefootschoenen die bij jouw stijl passen.  


ZAQQ-Barefoot Shoes-3


Naast verschillende designs en kleuren hebben wij ook een grote verscheidenheid aan verschillende materialen in de shop. Je kunt kiezen uit katoen, vegan mesh of microvezelstof, leer en merinowol. 

Kijk zelf maar voor je nieuwe barefootschoen, die niet alleen duurzaam is geproduceerd, maar je ook verwent met het hoogste draagcomfort. Met ZAQQ barefootschoenen barst je van energie en positieve uitstraling, want van comfort gecombineerd met modieus design krijg je gewoon goede zin. 

Feel free, feel ZAQQ. 

 

<< Alle ZAQQ barefootschoenen voor dames hier! >>


<< Alle ZAQQ barefootschoenen voor heren hier!  >>


Terug naar blog
1 van 3