Aktiv durch die Weihnachtszeit

Actief door de kerstperiode

De geur van geroosterde amandelen, peperkoek of koekjes – lekkernijen horen nu eenmaal bij de kerstperiode. Om te voorkomen dat je extra kilo’s aankomt, is lichamelijke activiteit nu bijzonder belangrijk.

Blijf actief tijdens de feestdagen

Met onze outdoor-barefootschoenen kun je ook in de winter heerlijk wandelen.

Max, pak snel je ZAQQ om maximaal te genieten van je lange winterwandelingen of trektochten.

Feel free, feel ZAQQ.

 

EXPEQ outdoorschoenen op blote voeten

EXPEQ: Houdt zich aan zijn belofte 

Er staat waterdicht op het label en deze schoen is absoluut waterdicht. Ik werd verrast door golven – mijn voeten bleven droog. In diepe plassen in het bos gestapt – behalve mijn broek was niets aan mijn voeten nat.

Hij kan ook tegen sneeuw, zoals ik gisteren heb ervaren met het plotselinge begin van de winter, en tegen hevige regenval in de zomer. Geweldige schoen met meer slipweerstand dan andere barefootschoenen en een laag gewicht, perfect voor lange wandelingen. Een aanschaf die zeker de moeite waard was! 

Klantwaardering voor de EXPEQ Black Waterproof

>> EXPEQ <<

 

Actieve blotevoetschoenen zwart voor dames en heren

QUINTIC: Super

Ik heb deze schoenen de hele winter gedragen. Vooral voor het uitlaten van de hond. Geen koude voeten meer, en er komt ook geen water binnen!

Maar het beste is: geen rugpijn meer! De voet heeft ruimte in de schoen en er knelt of schuurt niets, met of zonder sokken. De zool vertoont nog geen enkele slijtage, ook al zijn de paden hier erg steenachtig. De ritssluiting is erg handig bij het aantrekken. Ik kan de schoen alleen maar aanbevelen.

Klantwaardering voor QUINTIC Black Waterproof

>> QUINTIC <<

 

EXPLORER schoenen op blote voeten

EXPLORER: Uitstekend

Ik heb de schoen nu zes maanden. Na een paar mislukkingen met barefootschoenen was ik sceptisch, maar deze schoen heeft niet teleurgesteld.

Ik loop elke dag ongeveer 10 kilometer met mijn honden. Wind, weer, kou, sneeuw. De schoen heeft het de hele winter uitgehouden en heeft echt alle weersomstandigheden doorstaan. En hij ziet er nog steeds erg goed uit. Het profiel gaat lang mee, hij is absoluut waterdicht en zelfs de kou en sneeuw kunnen hem niet beschadigen.

Ik ben zelden zo onder de indruk geweest. Elke cent waard.

Klantwaardering voor EXPLORER Black Waterproof

>> EXPLORER <<

Terug naar blog