DOQS – Jouw nieuwe veterlaarzen & andere gloednieuwe modellen

DOQS - Deine neuen Schnürboots & andere brandneue Modelle

Ze zijn er eindelijk!

Onze gloednieuwe modellen laarzen zijn perfect voor de overgangsperiode.

DOQS, ELASTIQ, QAZZ en BUQQO

Nog maar een paar dagen geleden uitgebracht en sommige maten zijn al uitverkocht. Maar maak je geen zorgen, we zijn momenteel bezig met het aanvullen van de voorraad. Maar handarbeid gebeurt niet met een druk op de knop!

Dus, zoals altijd:

HET LOONT ZICH ER SNEL BIJ TE ZIJN!

Feel free, feel ZAQQ.

 

DOQS Paars

Jouw nieuwe veterlaars

Onze DOQS combineren het beste van twee werelden: de onmiskenbare look van klassieke veterlaarzen met de gezondheidsvoordelen van moderne barefootschoenen.

De combinatie van vetersluiting en een praktische ritssluiting aan de binnenschacht zorgt niet alleen voor een perfecte pasvorm, maar ook voor moeiteloos aan- en uittrekken. De flexibele en antislip ULTRAGRIP zool geeft je een natuurlijk loopgevoel en biedt de beste grip op diverse ondergronden.

Of het nu gaat om een ontspannen wandeling door de stad, een bezoek aan een festival of wandelen – onze DOQS zijn veelzijdig te combineren en voor verschillende gelegenheden te dragen.

Ben je klaar voor ultiem comfort in jouw nieuwe DOQS?

>> DOQS <<

 

ELASTIQ Zwart

Je nieuwe Chelsea boot

ELASTIQ is de ideale metgezel voor jouw dagelijkse avonturen. Of je nu door de stad slentert of de natuur intrekt, op de flexibele ULTRAGRIP zool verlies je nooit je grip.

Dankzij de elastische inzetstukken aan beide zijden van de schacht bieden deze laarzen je een comfortabele instap en een perfecte pasvorm. Het design is eenvoudig maar stijlvol, waardoor deze laarzen de ideale partner zijn voor elke casual look.

Pak je ELASTIQ en voel de vrijheid bij elke stap.

>> ELASTIQ <<

 

QAZ Bruin

Jouw nieuwe dameslaars

Trek ze aan en voel het verschil – met QAZZ ervaar je comfort en stijl op een nieuw niveau.

Ondanks de hoge schacht is QAZZ licht en geeft je bij elke stap een gevoel van vrijheid. Op de ULTRAGRIP zool ben je veilig onderweg – of het nu op gladde oppervlakken in de stad is of op oneffen paden in het bos.

Deze laarzen zijn niet alleen een statement van je persoonlijke stijl, maar ook een teken van bewust en comfortabel lopen.

>> QAZZ <<

 

BUQQO Bruin

Jouw nieuwe herenlaars

BUQQO is het perfecte schoeisel voor de moderne man die op zoek is naar stijl, comfort en de vrijheid van blootsvoets lopen.

Of het nu gaat om een lange wandeling, ontspannen samenzijn met vrienden of zelfs formelere gelegenheden – de BUQQO laarzen zijn ongelooflijk veelzijdig en kunnen perfect worden gecombineerd met een grote verscheidenheid aan outfits.

De flexibele ULTRAGRIP zool is jouw rots in de branding bij nat weer, op oneffen paden en op gladde ondergrond.

Met BUQQO kun je een duidelijk modestatement maken zonder dat dit ten koste gaat van het comfort dat jouw voeten verdienen.

>> BUQQO <<

Terug naar blog
1 van 3