Liefde op de eerste stap met ZAQQ YORQ schoenen op blote voeten

Liebe auf den ersten Schritt mit ZAQQ YORQ Barfußschuhen

Onze klant Judith stuurde ons onderstaand verslag over haar ervaring met onze barefootschoenen. We zijn overweldigd door de lijnen en heel erg bedankt.

Wil je ons ook een rapport toesturen voor publicatie?

Schrijf ons dan:

wij@zaqq.de

Experience-ZAQQ-Barefoot Shoes-YORQ-4PGfx5dWwu53k4

Door een waargebeurd verhaal

"Wil je proberen???". Dit keer ging het niet om een ​​vochtig stukje chocoladetaart. Ik was net aan het wandelen met mijn beste vriendin toen ze me vertelde over haar eerste blotevoetenschoenen met stralende ogen. Omdat ze er buitengewoon onopvallend uitzagen, zag ik geen reden om ze naar hun schoenen te vragen. Sorry!

Tot op de dag van vandaag moet ik ook bekennen dat ik nog nooit van dit type schoen had gehoord. Het klonk vreemd en ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Nou, ik zou er waarschijnlijk niet dood aan gaan...

En aangezien mijn vriendin schattig en totaal ongewoon is (wie rijdt er eigenlijk op een paard naar het werk?) en alles waar ze van houdt best cool en trendy is, stemde ik toe en ruilden we - maar alleen de juiste schoen. Ik wilde aan de veilige kant blijven. Toen ik ze eenmaal aantrok en de veters vastmaakte, begon ik te rennen en toen gebeurde het...

Experience-ZAQQ-Barefoot Shoes-YORQ-3

Hoe de eerste blotevoetenschoen mijn leven veranderde

...Ik was duizelig. Niet omdat ik gevallen ben. Haha! nee Door twee verschillende schoenen te dragen, kon ik een direct verschil zien. Terwijl mijn eigen schoen mijn voet vernauwde, hadden mijn tenen en bal van de voeten genoeg ruimte in de blotevoetenschoen. De schoen was extreem zacht en nestelde zich perfect op mijn voet. Het was knuffelzacht en ook heel licht, alsof ik geen schoenen aan had. Maar hij was er! Ik kon hem zien?.

Maar het echte hoogtepunt, waardoor ik mijn enthousiasme niet kon bedwingen, was de superflexibele en zachte zool. Bij elke stap voelde ik de grond. Met grote ogen en open mond kwam er maar één gedachte in me op: ik was verliefd geworden.

Ik loop al graag op blote voeten sinds ik een kind was. We hadden een grote tuin. Het was mijn buitenspeelkamer. Daar kon ik met mijn voeten de wereld verkennen. Het zachte gras voelen, de scherpe stenen - die in de zomer brutaal gloeiden - het fijne, kriebelende zand en de krassende haren van onze deurmat - het was elke keer weer een fantastisch avontuur.

Herinnerend had ik intussen de tweede blotevoetenschoen aangetrokken en ik wist het zeker: mijn vriendin zou ze nooit meer terugkrijgen.

Oh nee, er was nog een probleem...

Het onderdrukte verlangen naar schoenen op blote voeten

Zelfs als ik even overwoog om met een snelle (en super, mega, uiterst comfortabele!) stap weg te rennen om eindelijk de schoenen de mijne te kunnen noemen, verwierp ik deze walgelijke gedachte en gaf ik de schoenen natuurlijk terug. Vriendschap voor altijd.

Maar wat gebeurde er daarna? Wat is er gebeurd met mijn grote liefde voor barefootschoenen?

We zijn eigenlijk een paar jaar uit het oog verloren - de blotevoetenschoen en ik. In die tijd was de reden niet de vorm, die volgens sommigen even wennen was. Nee, het is gewoon de vorm van onze voeten. Omdat ons lichaam in zijn geheel een esthetisch meesterwerk is, zijn ook onze voeten perfect van vorm. Dus waarom geen schoen dragen die overeenkomt met de oorspronkelijk ontworpen contour? Dit is ook veel gezonder en voorkomt scheefstand van de tenen en dus verdere gezondheidsproblemen. Zoals dat afschuwelijke en gemene wezen dat zichzelf Vuxal Hallis noemt, nee, Hulla Vaxis, Axel Valgis, of was het Hallux Valgus? Ik worstel er in ieder geval al jaren mee. Hoge hakken waren onder andere mijn ondergang. Moge je rusten in vrede.

Oké, terug naar het echte probleem met de schoen van mijn vriendin: het was... het ontwerp. De schoen was absoluut betekenisloos, uitdrukkingsloos, niet spectaculair. Dat "zekere iets" ontbrak. Iets speciaals. Dat "wauw" of "woah" dat je blij laat applaudisseren. Ik weet dat het niet altijd extravagant hoeft te zijn. Maar soms is het zo!

En bovendien: als ik mijn voeten moet opsluiten (op blote voeten naar het werk? Beter van niet...), dan moeten ze het in ieder geval leuk hebben. Zoals wonen in hun eigen kleine paleis? . Dus het verlangen naar de perfecte blotevoetenschoen sluimerde in mij en zou op een dag eindelijk bevredigd moeten worden...

Experience-ZAQQ-Barefoot Shoes-YORQ-1
Experience-ZAQQ-Barefoot Shoes-YORQ-5

Herontdekte de liefde voor schoenen op blote voeten waarvan men dacht dat die verloren was gegaan

Na jaren laaide de liefde voor barefootschoenen weer op. Eindelijk!

Uit mijn onderzoek bleek dat blotevoetenschoenen of de zogenaamde "minimal shoes" inmiddels meer ingeburgerd waren op de markt. Dus struinde ik verschillende webshops af van bekende leveranciers van blotevoetenschoenen. Ik heb ZAQQ leren kennen. En ontdekte dat er creatieve geesten zijn met een zwak voor duurzaamheid en design die zichzelf de uitdaging aangaan om iets bijzonders te creëren. Functionaliteit ontmoet design.

Het resultaat is een verscheidenheid aan modellen. Ik hoefde nergens meer zonder. Er zijn ballerina's, zakelijke schoenen, pantoffels, mocassins, outdoorschoenen, hardloopschoenen, sandalen, veterschoenen, sokschoenen, laarzen. Zelfs de sneakermodellen variëren: soms high-top of mid-cut. Door het brede scala aan schoentypes op blote voeten keek ik vol ontzag naar mijn tablet.

Of het nu dynamisch, elegant, extravagant, exotisch, klassiek, casual, verfijnd, retro, romantisch, sportief is - er is elke stijl, in elke kleur. Of het nu monochroom of felgekleurd is. Of het nu metaalachtig glinstert of feitelijk en schoon.

Dan zijn er nog de eyecatchers. Kleurrijke zolen en schoenveters, glinsterende steenapplicaties, glinsterende pailletten, bloemenborduurwerk, fijne kant, coole klinknagels, zilveren en gouden gespen, gevlochten bandjes.

Dus ik had dromen en ideeën over de perfecte schoenen op blote voeten. ZAQQ maakte me wakker en deed me beseffen: mijn dromen lijken niet alleen echt, ze zijn het ook!

Zelfs mijn geliefde buitenzool - het hoogtepunt van elke blotevoetenschoen - wordt in verschillende variaties aangeboden. Met of zonder demping (dit heeft niets met koken te maken, maar met de functie van het opvangen van de kracht die ontstaat bij het stappen) en verschillende diktes van de zool en profieldiepte.

Pardon, terug naar het verhaal. Dus ik kwijnde weg en verlangde naar mijn eerste blotevoetenschoen. Als er geen ander probleem was geweest: ik ontdekte zoveel bijzondere en expressieve ontwerpen bij ZAQQ waar ik naar verlangde, dus ik wist niet hoe ik ooit in mijn leven voor deze schoenen zou betalen. Goed, dus ik besloot minder is meer te gebruiken. En zo vond ik mijn absolute lievelingsschoen op blote voeten... de YORQ.

Het begin van een groot liefdesverhaal over schoenen op blote voeten

Ik hield eindelijk de schoenendoos in mijn handen en opende hem in slow motion. Je denkt dat ik gek ben? Ja, eh, nee! Ik vind gewoon dat je van elke seconde moet genieten als je DE juiste hebt gekozen. Dus laten we gaan. Het diepzwarte vloeipapier verscheen, dat ik net zo voorzichtig en knetterend openvouwde. En daar was HIJ. Mijn lustobject. Mijn eerste blote voeten schoen. Mijn liefstezzzz!

Een prachtige halfhoge laars die vakkundig is geënsceneerd door de combinatie van het fijnste suède en nappaleer. Een juweel, voor mij tot in de perfectie handgemaakt. Een beetje retro en toch absoluut eigentijds. Bij nader inzien viel me nog een ander hoogtepunt op: de optische hak. Het lijkt dus een beetje op een zakelijke schoen in de gedaante van een laars. Briljant doordacht tot in het kleinste detail.

Mijn eerste wandeling met mijn “nieuwe” was natuurlijk een droom. Bovendien hoefde ik de schoen niet in te lopen of langzaam te wennen aan het lopen op blote voeten. waarom? Ik hoef er ook niet aan te wennen om op blote voeten te lopen.

En weer realiseerde ik me: onze voeten dragen ons duizenden kilometers door ons leven en verdienen daarom alleen het beste. Ik wil geen andere schoenen meer aan. Ik genoot en werd verliefd op het gevoel van hardlopen, daarvoor veel te veel.

Dus nu ik bijna mijn hele interieur heb verkocht om mijn nieuwe ondeugd te verwennen en meer schoenen op blote voeten dan servies in huis heb, kan ik eindelijk achterover leunen en ontspannen. Nee, natuurlijk was dat gewoon voor de lol. Ik heb precies één servies meer dan schoenen op blote voeten.

Mijn conclusie: met de perfecte blotevoetenschoen voel en geniet je nog meer van het leven.

Experience-ZAQQ-Barefoot Shoes-YORQ-6dJhbG32ouNmBp

Bedankt Judith voor deze mooie reportage over onze barefoot schoenen. We hopen dat je liefde voor onze YORQ een leven lang zal duren. Maar eerlijk gezegd twijfelen we daar niet aan.

Hoe was je eerste ervaring met schoenen op blote voeten? Was er ook een liefdesverhaal? Haal herinneringen op en laat gerust een reactie achter met jouw ervaringen. Heb jij ook een favoriet ZAQQ-design? Wij zijn benieuwd.

U kunt ons natuurlijk ook een gedetailleerd rapport toesturen voor publicatie. Schrijf ons hierover:

wij@zaqq.de

Voel je vrij, voel je ZAQQ.

Terug naar blog
1 van 3