Trek aan en voel je goed – de ZAQQ barefootschoen ROQQ Trail Black

Reinschlüpfen und wohlfühlen - der ZAQQ Barfußschuhs ROQQ Trail Black

Ernst uit Zwitserland stuurde ons dit ervaringsbericht. Elke keer als hij zijn ZAQQ barefootschoenen aantrekt, is hij blij. En dat maakt ons nog blijer!

Dankjewel voor je woorden Ernst. We wensen je nog veel mooie tochten met onze ROOQ Trail Black outdoorschoen.

Wil jij ons ook een recensie sturen voor publicatie?

Schrijf ons dan:

wij@zaqq.de

In mijn zoektocht naar een lichte wandelschoen die de enkels bedekt en comfortabel is om te dragen bij zomerse temperaturen, kwam ik uit bij de ZAQQ ROQQ Trail. Ik had al eerder schoenen van andere aanbieders uitgeprobeerd, maar kon de juiste schoen niet vinden. 

Ik heb hem in maat 47 besteld, mijn ‘normale’ maat is 45. Ik heb het gevoel dat mijn voeten meer ruimte nodig hebben na ongeveer twee jaar op blote voeten te hebben gelopen.

De levering was snel. Ik ben altijd weer verrast hoe snel dat gaat, aangezien ik in Zwitserland woon. Mijn eerste gedachte toen ik ze uitprobeerde was “trek ze aan en voel je goed”, precies zoals een schoen hoort te zijn.

Erfahrung-ZAQQ-ROQQ-3ZgWbsS5yy8fSAErfahrung-ZAQQ-ROQQ-2
Erfahrung-ZAQQ-ROQQ-1G6kW9Y4vhE8Ua

De schoen is licht, zeer comfortabel en sluit nauw om mijn voeten. De afgelopen twee maanden heb ik hem uitgebreid getest, of het nu tijdens een wandeling in de Chiemgauer Alpen, in het binnenland van Portugal of hier in Zwitserland was. Niets knelt of beperkt de voeten, hij is slipvast en zeer comfortabel om te dragen bij zomerse temperaturen. 

Ik voel me zeker in mijn schoenen. Bij het strikken maak ik een dubbele knoop, omdat de knoop anders gemakkelijk losraakt. Ze zijn niet waterdicht, wat met het materiaal ook niet mogelijk is. De schoen is gemakkelijk te onderhouden, een borstel of vochtige doek is meestal voldoende. Een impregneerspray beschermt tegen vochtige weides, maar niet urenlang.

Het klinkt misschien vreemd – Ik ben elke keer blij als ik de schoenen aantrek. 

Conclusie: Ik zou de ROQQ Trail Black opnieuw kopen.

Terug naar blog
1 van 3