Vegan schoenen - schoenen op blote voeten gemaakt van veganistische materialen

Vegane Schuhe - Barfußschuhe aus veganen Materialien

Ons assortiment vegan, duurzame barefoot schoenen groeit continu en de vraag bewijst dat we op de goede weg zijn!

Vegan is niet alleen een trend en zeker niet alleen een dieet, het is een levensstijl. Alles van dierlijke oorsprong wordt niet geconsumeerd. Voedingsmiddelen zoals vlees, melk of kaas zijn taboe. Een veganistische levensstijl gaat niet alleen over voeding. Cosmetica die op dieren zijn getest of dierlijke ingrediënten bevatten, worden ook niet gebruikt. Maar consumptie strekt zich uit tot kleding. Veganisten doen het zonder iets van wol, zijde of leer. Met het toenemende aantal veganisten groeit ook de vraag naar vegan schoenen.

Met onze vegan barefoot schoenen weet je zeker dat niets van dierlijke oorsprong is. Onze modellen die hier worden genoemd 100% veganistisch.

vegan-sneaker-grijs

QNIT grijs

Veganistische schoenen voor dames en heren

Toen we veganistische blotevoetenschoenen gingen gebruiken, waren we verbaasd over wat er allemaal mogelijk is zonder leer. We geven toe dat we in het begin erg sceptisch waren, onze schoenen moeten immers net zo gezond, comfortabel en duurzaam zijn als onze niet-veganistische modellen.

We hadden veganistische materialen in gedachten als kunstmatig, niet-ademend en van korte duur! Nadat we ons intensief met het onderwerp hebben beziggehouden, zijn we gewoonweg enthousiast.

We hebben de verschillende veganistische materialen op de proef gesteld en de beste voor onze schoenen geselecteerd. We hebben nu een indrukwekkende selectie veganistische blotevoetenschoenen voor dames en heren, en er komen er steeds meer bij. Kom gewoon af en toe eens langs, wij hebben gegarandeerd de volgende vegan dames- of herenschoen in ons assortiment.

Ballerina veganistische dames TWIST-fantasie

Materialen voor onze veganistische schoenen

We gebruiken verschillende veganistische materialen voor onze schoenen. Onder de betreffende schoenbeschrijving vindt u gedetailleerde informatie over elk model.

Deze prachtige stoffen vind je bij ons:

Ökotex 100 stof

De vegan stof lijkt bijna op suède en voelt heel zacht en soepel aan. Het is ook ademend en heeft een antibacteriële afwerking. Het materiaal is gecertificeerd door Ökotex 100 en is een van de meest ecologische, veganistische stoffen voor schoenen.

kurk

Kurk is de afgelopen jaren een van de meest populaire natuurlijke materialen geworden. Voor onze veganistische schoenen gebruiken we kurk van hoge kwaliteit uit Portugal, die afkomstig is van duurzame productie.

Kurk is een ideaal bovenmateriaal voor schoenen omdat het ademend, waterafstotend en gemakkelijk met een vochtige doek te reinigen is.

Pinatex

Piñatex wordt gemaakt van de cellulosevezel van ananasbladeren, een bijproduct van de ananasindustrie. Meestal verbranden of rotten de bladeren vanzelf.

Door Piñatex te produceren, hebben de ananasboeren zelfs de mogelijkheid om extra inkomsten te genereren met het afvalproduct.

Piñatex is een bijzonder duurzaam product omdat er geen andere hulpbronnen zoals land, water, elektriciteit of kunstmest nodig zijn voor de productie.

Piñatex kan overal worden gebruikt waar normaal leer wordt gebruikt. Het is ademend, kneedbaar en zeer duurzaam, waardoor het het ideale materiaal is voor veganistische schoenen.

netstof

Voor onze luchtige zomerschoenen gebruiken we vegan mesh-stof als buitenmateriaal in combinatie met katoen aan de binnenkant. Beide zijn heerlijk ademend en daardoor perfect voor de warmere dagen van het jaar.

veganistische damesschoenen

SQILL As

Veganistische sneakers - jouw nieuwe vrijetijdsschoenen

Niet zonder mijn vegan sneakers! Ben jij ook zo iemand die van winter tot zomer op zijn sneakers vertrouwt? Als je onze ZAQQ's eenmaal hebt gedragen, wil je ze niet meer uitdoen, ze zijn zo comfortabel.

Heb jij jouw barefootschoen al gevonden? Zo niet, dan vind je hier een kleine selectie van onze veganistische en stijlvolle vrijetijdsschoenen. Zie ook de schoenen voor sport, zakelijk en wandelen hieronder. Daar ontdek je andere modellen voor mannen en vrouwen.

QORE Laag Veganistisch Wit

Een witte sneaker mag niet ontbreken in je schoenenkast, zeker als deze vegan is! Onze QORE is ook gemaakt van het fijnste kurk, ziet er absoluut elegant uit en is super comfortabel zoals al onze blotevoetenschoenen.

witte veganistische sneaker5IeCKPTz95Jlp

TIQQ Kurk Wit

Onze vegan kurk TIQQ is iets donkerder dan de QORE. Maar in zijn beige ziet hij er minstens zo goed uit. Nu heb je keuze te over! Welke kies je?

Vegan sneaker kurk

PIQUANT Vegan Brown – Jouw vegan sneaker met suède look

Gewoon chic, stijlvol en tijdloos. Onze PIQUANT werkt altijd. De subtiele bruine tint is overal mee te combineren. Elegant met een broek naar kantoor of met een spijkerbroek naar een barbecue, onze populaire sneaker past overal bij en rondt elke outfit harmonieus af. Met onze vegan PIQUANT in suède-look zit je altijd goed!

veganistische schoenen dames

PIQUANT Vegan Denim White – jouw vegan sneaker in blauw en wit

Combineer je graag jeans met sneakers? Dan is onze PIQUANT in blauw precies goed voor jou! Hij ziet er slim uit en brengt toch elegantie. Onze sneaker is het bewijs dat vegan schoenen er absoluut modern en stijlvol uit kunnen zien.

PIQUANT vegan denim wit

DUPLEQ Black White Vegan – de stijlvolle middenweg

Dankzij de ademende mesh-stof voelen je voeten altijd goed aan in onze DUPLEQ. De sneaker voor alle dragers die niet alles zwart of wit willen zien, maar liever de gulden middenweg kiezen!

veganistische sneaker heren

TAQQ Kurk Zwart - liefde op het eerste gezicht

Onze stijlvolle zwarte sneaker van kurk is liefde op het eerste gezicht: stijlvol, fris, superlicht en gewoon super comfortabel, TAQQ wordt in een mum van tijd jouw nieuwe favoriete schoen.

vegan-sneaker-zwart

JAQ Vegan Black - uw sportieve metgezel

Onze JAQ is erg knuffelig met zijn zachte veganistische materiaal. Het laat zijn casual kant zien en past goed bij jeans, maar gaat ook met je mee naar het sporten.

vegan-schoenen-zwart

veganistische sportschoen

LUQQ Cork White – je halfhoge sneaker

Modern en stijlvol - onze veganistische LUQQ is gewoon een blikvanger. Door de lichte kurk-Piñatex mix met de opvallende zilverkleurige patch oogt de halfhoge sneaker zeer classy, ​​maar ook extravagant. Een vegan mid-cut sneaker wordt niet mooier!

veganistische halfhoge sneaker

Veganistische laarzen: Chelsea-laarzen

The Beatles hielden van hun Chelsea-laarzen en waren met de enkelhoge laarzen in alle weersomstandigheden op pad. De laars met zijn typische elastische inzetstukken werd voor het eerst geproduceerd in 1830, destijds als pure herenlaars. Uiterlijk in de jaren 70 was het ook een stijlvol stijlicoon geworden onder de dameslaarzen.

Je kunt chelsea boots zowel bij een casual zakelijke outfit als bij alle vrijetijdsoutfits combineren. Ze kunnen er heel stijlvol uitzien, maar ook heel casual.

AANDACHT Pinatex Zwart

Onze vegan chelseaboot gemaakt van Piñatex! Het is moeilijk te geloven dat dit prachtige materiaal is gemaakt van de vezels van ananasbladeren. Het voelt ongelooflijk goed aan en draagt ​​nog beter. In donkergrijs en met een zwarte zool past hij bij alles wat je garderobe te bieden heeft.

veganistische laarzen heren

AANDACHT Kurkblauw

De donkere veganistische kurken laars is discreet gereserveerd om je outfit te onderstrepen zonder te opvallend te zijn.

vegan-laarzen-laarzen

EIGEN VERMOGEN Kurk Wit

Enkellaarsjes bij een zomerjurkje? Boho chic is al jaren trending. Onze kurk EQUITY is nonchalant, maar door zijn lichte kleurstelling uiterst stijlvol en zomers. Het past bij alle boho-jurken en onderstreept je stijl perfect.

veganistische laarzen dames

Veganistische zakelijke schoenen

Het assortiment vegan schoenen groeit en groeit, maar het zoeken naar zakelijke schoenen is als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Daar wilden wij echt verandering in brengen en hebben schoenen gemaakt van veganistische materialen die er zo stijlvol uitzien dat je ook in het zakenleven op comfortabele en dierproefvrije zolen kunt lopen.

Onze vegan business schoenen zijn veruit de meest elegante op de markt en daar zijn we trots op!

BRIQ Brogue Vegan Zwart

Onze BRIQ's zijn gebaseerd op de klassieke Derby-snit. Als je goed kijkt, zie je zelfs een alinea die gewoon bij de strikte zakelijke uitstraling hoort. Je kunt het beste nog een keer kijken, want deze hak bestaat niet eens, hij is gewoon van buitenaf in de platte blotevoetenzool gekerfd om de zakelijke schoen maximale elegantie te geven.

veganistische zakelijke schoen

DUQE Vegan Antiek Bruin

Eleganter dan dit wordt het echt niet! Onze George laars kan met gemak mee met de mooiste zakelijke schoenen. Het glanzende veganistische materiaal lijkt verwarrend veel op hoogglans gepolijst glad leer.

vegan-geklede-schoenen-heren

QRAND Kurk Wit

In de zomer is onze lichtgekleurde QRAND van kurk de juiste keuze voor een comfortabele wandeling naar kantoor. Met zijn lichte kleur en elegante snit is het je stijlvolle metgezel bij warmere temperaturen.

veganistische herenschoenen

PIQUANT Veganistische Cognac

Dat is bruin suède! Nee, maar de Ökotex 100-stof ziet er bijna hetzelfde uit. Lichtbruin brengt steeds meer contrast in je zakelijke look en maakt je interessant. Met deze vegan business sneaker wordt het nooit PIQUANT op kantoor.

vegan zakelijke schoenen dames

PIQUANT Vegan Zwart

In het zwart is onze PIQUANT echt te combineren met alle casual business outfits. Als je hem eenmaal hebt aangetrokken en uitgeprobeerd, wil je hem vanaf nu elke dag naar kantoor dragen. Licht, comfortabel en mooi!

veganistische schoenen

PEAQ veganistisch zwart

Onze PEAQ is een simpele lage schoen van mat, vegan materiaal. Het kan vrij worden gedragen met alle zakelijke casual outfits.

Herenschoenen-veganistisch

Veganistische schoenen voor de winter

We wilden ook veganistische, stijlvolle schoenen maken voor het koudere seizoen. Je hebt nu al de keuze uit vier verschillende modellen, maar tegen de volgende winter zullen er zeker nog een paar schoenen bijkomen. We kijken er naar uit! Zo blijft het spannend voor je!

PREQUEL Wintervegan Zwart

veganistische winterschoenen

Onze prequel is iets hoger uitgesneden en reikt tot aan je enkel. De hoes is gemaakt van Ökotex 100 stof. Aan de binnenkant hebben we een behaaglijke, ademende en antibacteriële microvezelstof genaaid. De halfhoge schoen houdt je voeten lekker warm in de winter. Het eenvoudige ontwerp maakt het tot een comfortabele allrounder voor elke outfit!

QUINTIC - Jouw veganistische laarzen

Onze QUINTIC's zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Als de echt koude temperaturen komen, ben je goed voorbereid met deze vegan boots. Je hoeft het niet zonder stijl en comfort te doen, want ze zien er gewoon fantastisch uit. De laarzen zijn zo comfortabel dat je ze niet alleen naar kantoor of een wandeling door de stad kunt dragen, maar ook tijdens je wandeling door winterwonderland.

QUINTIC Wintervegan Zwart

Boots-vegan-mannen

QUINTIC Veganistische winternoot

Winterlaarzen veganistisch

QUINTIC Winter Vegan Tabak

Laarzen vegan dames

Veganistische outdoor- en wandelschoenen

Natuurlijk kun je bovengenoemde schoenen ook voor alle buitenactiviteiten dragen, want ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn robuust, licht en absoluut comfortabel. Omdat het schoenen op blote voeten zijn, hebben ze allemaal een platte en zeer flexibele variant.

Hier laten we je enkele modellen zien die er ook van buiten uitzien als outdoor- of wandelschoenen - natuurlijk allemaal veganistisch.

QUIQ Trail Zwart Veganistisch

Deze veganistische schoen zal je inspireren. Hij doet niet alleen elke run, maar ook elke hike met jou. QUIQ is gemaakt van veganistisch gaas, dat extreem ademend is. Zelfs bij hoge temperaturen zullen je voeten niet zweten.

veganistische outdoorschoenen

HIQE - veganistische wandelschoenen

De naam is programma. Onze HIQE's zijn typische wandelschoenen qua uiterlijk. Lente, zomer, herfst of winter? Het maakt allemaal niet uit, want met HQE ben je goed uitgerust voor elk seizoen. De outdoorschoen zorgt ervoor dat je voeten zowel op warme dagen als bij koud, nat weer goed aanvoelen - dankzij het speciale ademende en waterdichte materiaal.

HIQE Laag Vegan Camel Rood Waterdicht

Wandelschoenen-veganistisch

HQE Vegan Sierra Waterdicht

Wandelschoenen-veganistisch

EXPEQ

EXPEQ is de nobele versie van een wandelschoen. Het gewaxte veganistische buitenmateriaal lijkt bijna op leer. Je kunt de halfhoge laarzen ook dragen op kantoor of tijdens een wandeling door de stad. EXPEQ is de perfecte allrounder in de winter.

EXPEQ Vegan Cuoio Waterdicht

Outdoor schoenen-veganistisch

EXPEQ Veganistisch Kastanje Waterdicht

veganistische schoenensport

Terug naar blog
1 van 3